Gadgets med reklame

Når du er student er det viktig å spare penger. En måte å gjøre det på er å få tak i dingser med reklame. Som ølåpner for eksempel. Mange selskaper som besøker messer har med seg mange dingser. Ta med en ryggsekk, eller en bag for å ta med så mange som mulig. Men hvor får de tak i dem? Og hvordan kan de gi dem bort gratis?

God reklame

Alle som driver en bedrift har et enkelt mål. Det er å selge så mye som mulig. For å kunne gjøre det, må du være synlig. Og for å bli sett, kan det gjøres på mange måter. De kan:

  • Vær aktiv på sosiale medier
  • Lei en influencere
  • Betal et reklameselskap
  • Kjøp dyr annonseplass på TV eller avis

De kan også henvende seg til selskaper som firmagaver.as som lever på å lage firmagaver med logotrykk. Det er en relativt billig måte å bli sett på. For noen få øre eller kroner per produkt når du ikke bare personen du ga gaven til. Du når også hans eller hennes familie, medarbeidere, venner og mennesker de tilfeldigvis møter i hverdagen.

At studentene da kan ha nytte av det er bare en bonus! Så sørg for å besøke så mange arrangementer og messer du kan før ferien. Så du kan lade opp med massevis av nye dingser som du kan dra nytte av i året som kommer.

10 Feb 2022